Inspirerend ontwikkelen in leisure en vastgoed

The Investment Company is continu op zoek naar kansen op het gebied van leisure en vastgoed. Van campinglocaties aan de kust tot alternatieve verhuurconcepten en van revitalisering van bestaande projecten en objecten tot nieuwe financieringsconcepten.

Investeren & ontwikkelen

Rendement! Daar draait het om bij investeren en ontwikkelen. TIC zoekt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden om rendement te genereren uit verschillende investeringsmogelijkheden

Business development

Ondernemen betekent: Dingen doen! De eerste stap is daarbij vaak het grootst. Door onze ervaring, kennis en netwerk zijn wij in staat om die eerste stap te verkleinen en mogelijk te maken.

Marketing & verkoop

Alles in eigen hand! Wij bieden totaaloplossingen voor de verkoop van ieder leisure – of vastgoedproject. Bekijk de portfolio’s met lopende verkoop projecten.
Group 12 Copy

Actuele projecten

The investment company
als solide partner

TIC ontwikkelt bijzondere accommodaties in onder meer Nederland, Duitsland, Curaçao en Scandinavië. Onze ontwikkelingen kenmerken zich door onderscheidende architectuur, kleinschaligheid en een rustige ligging in de prachtige natuur. Naast de projecten die voor het leisure label Dutchen Group worden ontwikkeld zijn onze ontwikkelaars betrokken bij diverse andere ontwikkelingen zowel in de woningbouw als zorg. Voorbeelden zijn onder meer project Carré van Bloemendaal en project Nieuw Boekenroode. The Investment Company is als geen ander in staat een ontwikkeling te overzien in haar totale breedte. Van conceptontwikkeling, de totstandkoming van de businesscase, de realisatie tot uiteindelijk de overdracht naar de verhuur.

The investment company als solide partner

TIC ontwikkelt bijzondere accommodaties in onder meer Nederland, Duitsland en Scandinavië. Onze ontwikkelingen kenmerken zich door onderscheidende architectuur, kleinschaligheid en een rustige ligging in de prachtige natuur. Naast de projecten die voor het leisure label Dutchen Group worden ontwikkeld zijn onze ontwikkelaars betrokken bij diverse andere ontwikkelingen zowel in de woningbouw als zorg. Voorbeelden zijn onder meer project Carré van Bloemendaal en project Nieuw Boekenroode. Ontwikkelaars van Dutchen zijn als geen ander in staat een ontwikkeling te overzien in haar totale breedte. Van conceptontwikkeling, de totstandkoming van de businesscase, de realisatie tot uiteindelijk de overdracht naar de verhuur.